Notícies

El Teatre Victòria rep els 60 premiats de la promoció Scaramouche

By 18 octubre 2016 No Comments

Dissabte 15 d’octubre els 60 clients premiats de la promoció Scaramouche, el Musical, que van fer les fleques del Consell Regulador la IGP Pa de Pagès Català entre el 17 de setembre i el 2 d’octubre, van gaudir del seu premi.

Tots els premiats van ser citats a l’entrada del Teatre Victòria de Barcelona tres quarts d’hora abans de començar la funció. Era els temps necessari per acreditar-los, repartir les seves entrades i que poguessin gaudir una estona del còctel ofert per la IGP Pa de Pagès Català abans de la representació.

Cava i un bon assortiment de especialitats dolces i salades de fleca van ajudar a esperar el moment de l’inici del muntatge musical de Dagoll Dagom. El president del Consell Regulador de la IGP, Pa de Pagès Català, Antoni Figuera, va aprofitar per donar les gràcies en nom de tots els flequers que formen la nostra Indicació Geogràfica Protegida: “Gràcies a tots per comprar a les nostres fleques”.

Després de la degustació, els 60 premiats van poder assistir-hi a la representació.

El musical de Dagoll Dagom es situa a la França de 1789. El poble es mor de gana i és castigat per una noblesa autoritària i injusta. Els ciutadans francesos, molestos amb aquesta situació, es comencen a plantejar una necessitat de canvi.

L’obra se centra en la vida de dos germans bessons separats des de la seva infantesa: René i Louis.

René és un penques amb molt talent que viu en una companyia de teatre de Comedia de’ll Arte i és l’amant de Camila, una jove actriu d’una bellesa i sensualitat extraordinàries. Per altra banda, trobem a Louis que ha estat adoptat pel marquès de l’Echalonne i que és un intel·lectual que s’encarrega de la biblioteca de palau i viu enamorat d’Olympia (que és la promesa del marquès).
Els personatges fan un viatge fins a París on trobaran els seus destins: Olympia es casarà a Versalles amb el marquès, la companyia ambulant presentarà el seu espectacle al teatre dels Italians i el poble aconseguirà la seva llibertat, igualtat i fraternitat quan prengui la Bastilla.
En aquest context de revolta i canvis, Scaramouche, un heroi emmascarat, esdevindrà el defensor del poble que escriurà pamflets revolucionaris i s’enfrontarà amb l’aristocràcia donant esperança a tothom.

El musical va agradar, i força, a tots els premiats.

I ara, a esperar la propera promoció de la IGP Pa de Pagès Català.

1

3

teatre-5

teatre-7

A les fotografies:
Les dones de la IGP preparant el còctel ofert abans de la representació.
Els premiats eren rebuts a l’entrada de l teatre Victòria amb un cartell de benvinguda.
Gaudint del còctel abans de la presentació.
Bona part de l’amfiteatre del Victòria estava ocupat pels premiats de la promoció.