Notícies

Vols brindar amb nosaltres i assistir al Musical Scaramouche de Dagoll Dagon al Teatre Victòria de Barcelona. Nova promoció del Pa de Pagès Català

By 12 Setembre 2016 No Comments

Les fleques integrades al Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català enceten el pròxim 17 de setembre i fins al 2 d’octubre una promoció, Vols brindar amb nosaltres i assistir al Musical Scaramouche de Dagoll Dagon al Teatre Victòria de Barcelona, mitjançant la qual sortejarem 30 premis (vàlids per a dues persones) consistents en una entrada i una copa de cava de benvinguda al teatre. Tot gratis pels clients de les fleques adscrites a la IGP que resultin premiats.

Per a participar en el sorteig de la promoció només cal comprar un Pa de Pagès Català de mig o 1 quilogram i fer arribar per Whatsapp una foto amb l’etiqueta oficial del nostre Consell Regulador (que es troba a les bosses del Pa de Pagès Català que donen les fleques integrades a la nostra IGP) al telèfon 656 858 700.

La promoció es farà entre del el 17 de setembre i el 2 d’octubre de 2016.

Els premiats gaudiran del seu premi el 15 d’octubre de 2016.

Bases de la promoció1. La promoció Vols brindar amb nosaltres i assistir al Musical Scaramouche de Dagoll Dagon al Teatre Victòria de Barcelona es farà del 17 de setembre al 2 d’octubre de 2016, exclusivament.

2. Per a participar en el sortejos dels premis s’ha de fer una foto de l’etiqueta oficial de la IGP Pa de Pagès Català (si no és veu correctament l’etiqueta numerada no serà vàlida pel sorteig) que porten les bosses oficials de la IGP.


3. La foto s’ha d’enviar per Whatsapp al telèfon mòbil 656 858 700. Només es pot enviar a aquest número de telèfon. Cal enviar la foto, no és necessari escriure un missatge.


4. Per cada pa de mig o 1 kg que es compri es pot enviar la foto de l’etiqueta corresponent.


5. Com el sistema per a participar en la promoció és molt fàcil, el Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català no atendrà trucades o consultes dels clients.


6. El Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català processarà de forma automàtica els Whatsaap rebuts amb la foto durant els dies de la promoció. A cada Whatsaap vàlid s’assignarà un número correlatiu que serà el que es farà servir a l’hora de fer el sorteig entre els participans de la promoció. Al ser un procés automatitzat, és possible que el sistema de missatgeria Whatsapp indiqui que el missatge no ha estat llegit però sí estarà processat.


7. El Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català publicarà els resultats dels guanyadors del sorteig a partir del 4 d’octubre de 2016 a la seva web (www.padepagescatala.org) i el seu Facebook (https://www.facebook.com/padepagescatala). Igualment informarà personalment als guanyadors de la promoció, un cop identificats.


8. Els premiats es desplaçaran pels seus mitjans a la ciutat de Barcelona. El premi consistirà en una entrada pel musical Scaramouche i una copa de cava.


9. Protecció de dades. En compliment de l’establert a l’article 5 de la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, informem que el Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català crearà un fitxer amb les dades rebudes amb la finalitat de participar en la promoció que s’efectuarà entre el 17 de setembre al 2 d’octubre de 2016 i ser informat d’altres promocions que pugui realitzar la IGP Pa de Pagès Català. Els participants podran exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al seu tractament en els termes i condicions establerts a la pròpia LOPD i a la normativa que la desenvolupa a l’adreça electrònica secretaria@padepagescatala.org, el telèfon 685102105 o a la nostra seu social: C/ Pau Claris, 134, 4t. 08009 Barcelona.