Notícies

Del l’1 al 14 de febrer, Promoció Un Dissabte Molt Rodó a Barcelona

By 25 Gener 2016 No Comments

PROMOCIO FEBRER

Comprar el Pa de Pagès Català de la vostra fleca té premi. El Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català us invita a gaudir d’una jornada turística amb una visita privada i guiada al Temple de la Sagrada Família (el monument més visitat de Catalunya) i un dinar al restaurant Barceloneta, situat al Port Esportiu de la capital catalana.

Les fleques integrades al Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català enceten el pròxim 1 de febrer una promoció, Un Dissabte Molt Rodó a Barcelona, mitjançant la qual sortejarem 40 premis consistents en una visita guiada al Temple de la Sagrada Família i un dinar al restaurant Barceloneta.

Per a participar en el sorteig de la promoció només cal comprar un Pa de Pagès Català de mig o 1 quilogram i fer arribar per Whatsapp una foto amb l’etiqueta oficial del nostre Consell Regulador (que es troba a les bosses del Pa de Pagès Català que donen les fleques integrades a la nostra IGP) al telèfon 656 858 700.

La promoció es farà entre l’1 al 14 de febrer.

La visita a la Sagrada Família i el dinar al restaurant Barceloneta serà el 27 de febrer de 2016.

Bases de la promoció
1. La promoció Un Dissabte Molt Rodó a Barcelona es farà entre l’1 al 14 de febrer de 2016, exclusivament.
2. Per a participar en el sortejos dels premis s’ha de fer una foto de l’etiqueta oficial de la IGP Pa de Pagès Català (si no és veu correctament l’etiqueta numerada no serà vàlida pel sorteig) que porten les bosses oficials de la IGP.
3. La foto s’ha d’enviar per Whatsapp al telèfon mòbil 656 858 700. Només es pot enviar a aquest número de telèfon. Cal enviar la foto, no és necessari escriure un missatge.
4. Per cada pa de mig o 1 kg que es compri es pot enviar la foto de l’etiqueta corresponent.
5. Com el sistema per a participar en la promoció és molt fàcil, el Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català no atendrà trucades o consultes dels clients.
6. El Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català processarà de forma automàtica els Whatsaap rebuts amb la foto durant els dies de la promoció. A cada Whatsaap vàlid s’assignarà un número correlatiu que serà el que es farà servir a l’hora de fer el sorteig dels guanyadors de la promoció. Al ser un procés automatitzat, és possible que el sistema de missatgeria Whatsapp indiqui que el missatge no ha estat llegit però sí estarà processat.
7. El Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català publicarà els resultats dels guanyadors del sorteig a partir del 19 de febrer de 2016 a la seva web (www.padepagescatala.org) i el seu Facebook (https://www.facebook.com/padepagescatala). Igualment informarà personalment als guanyadors de la promoció.
8. Els premiats es desplaçaran pels seus mitjans a la visita guiada al Temple de la Sagrada. I un cop acabada, també es desplaçaran al restaurant Barceloneta per gaudir del seu dinar. Els premis es gaudiran el 27 de febrer.
9. Protecció de dades. En compliment de l’establert a l’article 5 de la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, informem que el Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català crearà un fitxer amb les dades rebudes amb la finalitat de participar en la promoció que s’efectuarà entre l’1 i el 14 de febrer de 2016 i ser informat d’altres promocions que pugui realitzar la IGP Pa de Pagès Català. Els participants podran exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al seu tractament en els termes i condicions establerts a la pròpia LOPD i a la normativa que la desenvolupa a l’adreça electrònica igp@gremipa.com, el telèfon 685102105 o a la nostra seu social: C/ Pau Claris, 134, 4t. 08009 Barcelona.