La IGP Pa de Pagès Català serà una de les entitats col·laboradores de la gala de lliurament dels VIII Premis Gaudí de l’Acadèmia del Cinema Català. La gala, que tindrà lloc el pròxim 31 de gener a l’Auditori Fòrum-CCIB i que serà retransmesa en directe per TV3, és una oportunitat única perquè és visualitzi la presència de la nostra IGP.

La nostra IGP aportarà el Pa de Pagès Català que es consumirà durant el càtering que s’oferirà als 500 invitats VIPS a l’acte de lliurament dels Premis. A més, també s’aportarà el pa que consumiran la resta dels invitats (altres 1.000 persones) a la sortida de l’esdeveniment.
El logotip de la IGP estarà visible a diferents llocs de l’Auditori Fòrum-CCIB, inclòs el “photo call”. És a dir, la pancarta on els nominats als premis i els VIPS són fotografiats pels periodistes.

El logotip de la IGP Pa de Pagès Català també estarà a les pàgines especials que el diari La Vanguardia dedicarà als VIII Premis Gaudí.
L’Acadèmia del Cinema Català organitza i atorga els premis anuals per difondre i promocionar les millors pel·lícules, artistes i tècnics del sector cinematogràfic català.

L’actriu Rossy de Palma serà la mestra de cerimònies de la gala de lliurament dels VIII Premis Gaudí, produïda per l’Acadèmia del Cinema Català i Televisió de Catalunya, amb la col·laboració de Los Flanagan Films & Media. L’actriu mallorquina, musa del director Pedro Almodóvar i model destacada de Jean-Paul Gaultier, va ser convidada pels germans Joel i Ethan Coen a formar part del jurat de la passada edició del Festival de Cannes.

Compartir

Comments are closed.