El president del Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català, Antoni Figuera, es va reunir divendres passat amb el conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Jordi Ciuraneta, per tal de donar a conèixer al nou cap del Departament la realitat de la nostra IGP i els reptes que s’ha marcat.

Figuera va demanar el conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació una major implicació del seu Departament en defensa de la fleca artesana.

El Conseller d’Agricultura va remarcat que “hem d’impulsar i potenciar el consum d’aquells productes que, com és el cas del pa de pagès, no tan sols aporten un element essencial a la nostra dieta sinó que són coneguts i valorats per la seva qualitat i a més configuren el bo i millor del nostre bagatge culinari i cultural”.

A la reunió, el president de la IGP Pa de Pagès Català, tot i saber el problema de finançament del Govern català, va demanar també un esforç al Departament d’Agricultura alhora d’abonar les subvencions concedides als Consells Reguladors, que ara tenen un retard de més de tres anys.

Compartir

Comments are closed.