5 de març de 2012

Entre el 29 febrer i el 15 de març s’han de demanar les bosses oficials de la IGP. Durant aquest període heu de fer la vostra previsió de les bosses per la venda del pa de pagès de 1 kg i de mig kg, les dues peces que empara la IGP. Heu de tenir present que la previsió ha de ser per les bosses que necessitareu per vendre els pans de pagès català entre el mes de maig i desembre d’enguany. Durant aquest any, només es farà una comanda de bosses, però a partir de l’any vinent es faran tres comandes al llarg de l’any. És millor que calculeu les bosses a més que a menys, per no córrer el risc de quedar-vos sense bosses abans que acabi el 2012. Recordeu que la venda del pa de pagès català sempre serà obligatòria amb les bosses oficials de la IGP.

La vostra comanda de bosses la podeu fer per correu electrònic a la secretaria de la IGP (igp@gremipa.com) o per telèfon (685 102 105). Però en qualsevol cas procureu fer-la abans del 15 de març vinent.

Les bosses aniran amb  l’etiqueta oficial de la IGP. S’enviaran a les seus del vostre Gremi i les podreu retirar o el Gremi us les farà arribar. A més de les bosses, està prevista la distribució d’un tríptic publicitari perquè sigui distribuït entre els clients de les vostres fleques.

La Federació Catalana va aprovar que el cost de les bosses i les etiquetes serà de 0,07 cèntims d’euro, i amb aquest import, a part del cost de les bosses, estaran incloses totes les quotes de la IGP; com ara l’empresa certificadora que inspeccionarà els vostres forns, les etiquetes oficials, el tràmit de sol·licitud d’entrada a la IGP i la quota per vendes. De tal forma que no haureu de fer cap altre pagament que no sigui el de les bosses.

El cobrament de les bosses que heu demanat es farà durant el mes d’abril, per la qual cosa, quan feu la comanda de bosses heu de facilitar també a la secretaria de la IGP el compte bancari on es presentarà el rebut corresponent a l’import de les bosses demanades.

Compartir

Leave A Reply